One Comment

  1. avatar Baphemetis

    Efter min vurdering tilhører PKK den tradition der gør sort til hvidt. For dem er velfærdsstaten noget Satan har skabt og iøvrigt er mennesket slet ikke i stand til at påvirke klimaet (som PKK tidligere har skrevet en rædselsfuld anti-videnskabelig kronik om).

    Og bevares, de har ikke fuldstændigt fat i det gale selvom mange af dem (igen efter min lægmandsvurdering) er direkte sindssyge eller hjernevaskede), den pasive forsørgelse er ikke udelukkende af det gode. Men her drejer det sig jo ikke om at finde løsninger men at fremføre en agenda hen mod det samfund hvor alt går på tankens kraft (hvilket til forveksling ligner Indiens gamle kastesystem). Som måske bekendt er det folks egen fejl hvis de ikke kan tænke positivt nok indenfor den tradition. Sådan er det bare.

Comments are closed.