links for 2009-02-20

3 Comments

  1. avatar

    Jacob…Du har forstand på økonomi…Danske Bank har de sidste 6-7 år (og på halvårlig basis!), prænsenteret regnskaber, der har vist overskud på helt op omkring 12-15 mia kr. Jeg formoder aktionærerne skal have deres del af overskuddet, men alt andet lige, så må DB da have en hel del på kistebunden…m.a.o. burde de vel ikke være i nærheden af en situation, hvor de direkte skal støttes af National Banken…eller hvordan?

  2. avatar

    Åh – der er økonomi og der er regnskaber. Og så er jeg i øvrigt politolog og ikke økonom. Men problemet er vel, at DB har en del placeringer i Irland og Baltikum, som har vist sig at være problematiske.

    Det kunne måske være en idé at læse Paul Krugmans “The Accidental Theorist”, hvor han skriver om likviditetskriser.

    http://www.amazon.co.uk/Accidental-Theorist-Dispatches-Science-Business/dp/0140286861/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books&qid=1235233602&sr=8-3

Comments are closed.