2 Comments

  1. avatar !!@ww.dk

    haha… så er der gang i gaden… mediehysteriet er latterligt!

  2. avatar Robin Persson

    You are really clueless! A political party does not automatically become an extreme right wing one only becasue of politically uncorrect believes regarding immigration policies. Sverigedemokraterna is not a right wing party! If you absolutely must place them om the left-right scale I would say they are somewhere in the middle, with ideas and strategies that traditionally mark out both left and right wing parties.

    Sverigedemokraterna mot riksdagen! Hoppas verkligen svenska folket röstar med hjärtat och förstår varför den bittra verkligheten i dagens Sverige ser ut som den gör. PÅ grund av en totalt havererad invandrings/integrationspolitik, och de ansvariga är i första hand sossarna.

    Och Mona Sahlin är ett skämt til politiker, kan inte ens vinna en debatt mot den nästan helt oerfarne Jimmi Åkesson som enligt etablissemanget inte har några giltiga argument överhuvudtaget…sanslöst.

Comments are closed.